Najnovšie recenzie zo sekcie Mikrofóny
- Funguje
- Prežije aj používanie v náročnejších podmienkach
- Za tu cenu je dobrý
- Nechytá až tak dobre zvuk ale za tu cenu funguje
Funguje odporúčal by som ho na také hranie sa alebo keď viete že ten mikrofón musí prežit kadejaké pády
Funguje veľmi dobre, som spokojný
Čistý zvuk, celkom ďaleký dosah. Som spokojný
- kompaktné rozmery, čistý zvuk, jednoduché nastavenie, dostatočne dlhý kábel
Tento mikrofón používam už niekoľko týždňov. Zvuk je čistý a bez zbytočného šumu, nastavenie bolo rýchle a bez problémov. Hodí sa na videohovory aj príležitostné nahrávanie. Oceňujem aj dostatočne dlhý kábel, vďaka ktorému nemusím sedieť tesne pri počítači. Pri vyššej citlivosti občas zachytí aj zvuky z okolia, ale celkovo som s mikrofónom spokojný
za cenu super hodnota
- Jednoduché ovládanie
- Kvalitne nahrávaný zvuk
Jednoduché ovládanie a nastavovanie cez appku RØDE, kvalita zvuku výborná.
- Parametre porovnateľné s drahšími značkami
- Na to, že je to dynamický mikrofón, veľmi kvalitne zachytáva hlas až z 30 cm vzdialenosti
Tento mikrofón mám už 2x a som s ním spokojný. Myslím, že ho budem kupovať znova.
Mikrofón ešte nie je vyskúšaný
- Osvedčený a kvalitný produkt.
Žiadne
Je to super.
Vyhovuje.
- čistý zvuk
- potlačenie šumu
- kompatibilný so všetkými operačnými systémami
- žiadne
Profi mikrofón za rozumnú cenu. Používam ho už nejaký čas a so všetkým som spokojná. Kvalita materiálov a spracovanie sú na jednotku. Nešuští a má aj potlačenie šumu. Zvuk je čistý a pripojenie jednoduché, nevyžaduje žiadne zbytočné nastavovanie. Tiež sa dá ľahko nastaviť jeho sklon.
- CENA, cena je velmy skvela za tu cenu dostatnete strasne vela.
- asi nalepsi produkt cena/vykon
- drziak v baleni
- tento mikrofon zrovnavaju v teste proti 100-400e mikrofonom.
- kufrikovy obal. v tejto cene by som nieco take necakal
- funguje velmi dobre az nad moje ocakvania
- je fakt tazky, a vyzera basic
- pop filter by pomohol
uplne top produkt cena/vykon, za malo penazi dostanene velmi kvalitny mikrofon ktory casto je v teste proti 10 nasobne drahsicm mikrofonom. pre bezne pouzitie top.
Vás produkt používam zvuk je výborný
- Dual systém
- Rýchly sken a okamžité odoslanie do vysielača
Najprv som kúpil BOSS ale žiaľ mi ho rušil router tak som objednal tento systém. Má dual a prepína na najlepší signál a je univerzálnejší čo je pre mňa skvelé. Som spokojný a Doporučujem !
- Aká cena, taká kvalita
It was not working at all after 1 day
- kvalitný mikrofón
Veľmi spokojný, jeden z najlepších mikrofónov pre štúdiové nahrávanie v tejto cenovej kategórii.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »